Lesstof en vaardigheden zijn op meerdere manieren aan te bieden. We hebben al onze opleidingen onder de loep genomen en gekeken op welke manier uw cursist een TOP rendement haalt uit onze trainingen. Onze trainingen zijn didactisch goed onderbouwt en “speels”. Naast leerzaam is het onze doelstelling dat een training ook vooral leuk is om te doen. Theorie en vaardigheden worden op onze eigen unieke wijze aangeboden opdat uw cursist dadelijk TOP prestaties levert. Een veiligheidstraining hoort conform de Arbowet maatwerk te zijn. U heeft dus volledige inspraak hoe u uw training samenstelt. Hoe werkt dat dan?

Onze opleidingen zijn opgebouwd uit verschillende parten. We stellen samen met u deze parten op en wat de inhoud daarvan moet zijn. We inventariseren samen met u de restrisico’s van uw organisatie en behandelen deze in uw training. Maatwerk van TOP kwaliteit dus. Al onze trainingen worden gegeven door TOP instructeurs die over de juiste competenties beschikken. Waar onderscheid t.o.v. andere aanbieders een training van TOP TRAINING BHV zich in:

Wij streven naar een pragmatische inhoud van trainingen, vrij van de “geijkte inhoud” die u elders tegen komt. Wij willen samen met u juist de diepte en breedte in met ons les aanbod.

Voor onze bedrijfshulpverleningstrainingen (BHV) werkt dat als volgt:

We hebben standaard de volgende parten voor u bedacht. Binnen elke part kunt uzelf kiezen welke lesstof en vaardigheden het best bij uw organisatie past. U bepaalt dus zelf de grote van een part en de maatwerk gerichte inhoud hiervan.